Mermaid's Tavern

Η θρυλική pub του Λονδίνου αναβιώνει στο ελληνικό διαδίκτυο.

Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2006

Επ'αμοιβή...

Αφού έτσι και αλλιώς, οι περισσότεροι άντρες ακόμη και την κυρά τους με τον παρά τους τη γαμούν, γέρασα και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί τόσοι πολλοί άντρες έχουν κόλλημα με τον πληρωμένο έρωτα. Δεν τους κατακρίνω. Ακριβώς το αντίθετο! Έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση αυτούς που ξέρουν ότι για να γαμήσουν,πρέπει να πληρώσουν. Είναι όμως η αυτογνωσία που τους οδηγεί στην πόρτα του οίκου ανοχής ή κάτι άλλο;

Δεν το ξέρω και αυτό είναι που θέλω να μάθω. Είναι ένα θέμα όμως που το σκέφτομαι από την προηγούμενη Πέμπτη που διάβασα στο LiFO για τους τύπους που διατηρούν ένα site όπου καταγράφουν τις εντυπώσεις τους από τους οίκους ανοχής που επισκέπτονται.Ένας από αυτούς μάλιστα λέει ότι επισκέπτεται από τα 14 του οίκους ανοχής ακατάπαυστα, ίσως για τις ανάγκες του site του. Κάτι σα γευσιγνωσία οίκων ανοχής ένα πράγμα. Στο site μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξη που έδωσαν.

Κάποτε είχα ένα σοβαρό δεσμό μ’έναν τέτοιο τύπο. Μέρος της προσωπικής του μυθολογίας ήταν ότι είχε κοιμηθεί με όλες τις πουτάνες της Αθήνας και τις μισές της Νέας Υόρκης και φυσικά δεν έλεγε ψέμματα. Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος αυτός είχε πολλά πράγματα για τα οποία μπορούσε να είναι περήφανος. Είχε γίνει πάμπλουτος από το μηδέν, ήταν υπερβολικά διαβασμένος και βέβαια ήταν πολύ ευφυής.Την ιστορία με τον Keats που έγραψα το πρωί αυτός μου την είχε πει και αυτός μ’εμαθε να σκέφτομαι συνδυαστικά και να συνδέω τις γνώσεις που είχα μεταξύ τους. Θεωρούσα τις διηγήσεις για τους οίκους ανοχής απόλυτα συμβατές με το χαρακτήρα του και δεν με εντυπωσίαζαν ιδιαιτέρως. Αυτό που με εντυπωσίασε όμως με τον «ειδικό επί των οίκων ανοχής» ήταν το πόσο μέτριος εραστής ήταν ως προς το τεχνικό μέρος της υπόθεσης. Από ενθουσιασμό άλλο τίποτε και παραδέχομαι ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και να του δείξεις. Κανένα κόμπλεξ στο «δείξε μου γιατί εσύ φαίνεται ότι το ξέρεις καλύτερα».Μάθαινε και αμέσως. Ε βεβαια, το CalTech δεν το τελειώνει κανείς τυχαία... Όμως τί διάολο έκανε με τόσες γυναίκες; Ή δεν έπρεπε να μου κάνει εντύπωση; Πάλι δεν ξέρω. Είναι όλοι οι θαμώνες των οίκων ανοχής μέτριοι εραστές τους οποίους πρέπει να τους εκπαιδεύεις και από πάνω ή απλά είχα πέσει στην περίπτωση; Ελπίζω το δεύτερο.

Στον αντίποδα βρισκόταν ένας άλλος γκόμενος που γνώρισα πρόπερσυ και στον οποίο θ’αναφερθώ μόνο και μόνο για να μη λένε ότι οι γυναίκες δε μιλάνε ποτέ για τις περιπτώσεις που για να πάρουν σεξ έχουν καταβάλει κάποιο είδος αμοιβής.

Αυτός επαίρονταν ότι δεν είχε πληρώσει ποτέ για να πηδήξει. Στην πορεία διαπίστωσα ότι δεν είχε πληρώσει ποτέ για να φάει, για να κοιμηθεί, ότι δεν πλήρωνε τη γραμματέα του,τη γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι, την εταιρεία που του μετέφερε τα εμπορεύματα στην Ελλάδα ( ήταν πρώην νταλικέρης και νυν εισαγωγέας,όχι παίζουμε?), μια εταιρεία που την είχε μια γυναίκα βέβαια

Ήταν ένας τύπος που ναι μεν δεν είχε πληρώσει ποτέ για να πηδήξει αλλά πηδούσε για να πάρει αυτά για τα οποία οι άλλοι πλήρωναν.Φοβερό;

Ήταν και πολύ ωραίος άντρας, αντικειμενικά. Αρχετυπικά αρσενικός. Και φυσικά ως εραστής ήταν όλα τα λεφτά. Το υπηρετούσε το σεξ. Δεν έκανε σεξ για τον εαυτό του, το έκανε ως παροχή υπηρεσιών και ήταν άψογος, «άριστα εύγε μετά πολλών επαίνων». Βέβαια κατά τα άλλα ήταν το απόλυτο μπάζο. Πιο αμόρφωτο και άξεστο άνθρωπο δεν είχα συναντήσει στη ζωή μου. Στην αρχή, η γνωριμία μας δεν τράβαγε. Λογικο ήταν γιατί δεν είχα καταλάβει πώς παιζόταν το παιχνίδι. Είχε πει ότι ήθελε να εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος στα Χανιά και νόμιζα πως με είχε πλευρίσει γιαυτό. Σκέφτηκα πως θα είχε ακούσει ότι το consulting είναι δαπανηρό και είπε να τη βγάλει φτηνά. Όμως, ευτυχώς για μένα, δεν είχε καταλάβει ακριβώς τί δουλειά έκανα. Αυτός απλά αποφάσισε ότι είχε γίνει πλέον επιχειρηματίας και προεστός και έπρεπε να κόψει τις μπαρόβιες και τις τραγουδίστριες και να βρει μια πιο μαζεμένη γκόμενα για να κάνει appeal στον μέσο οικογενειάρχη ψηφοφόρο, εάν αυτή έμενε και στην Αθήνα, ακόμη καλύτερα για να μην την έχει και στα πόδια του.

Ρε μπας και τον μανατζάριζε ο James Carville πίσω από την πλάτη μου;

Όταν όμως άρχισα να τον τσιμπάω να μου λέει ψέμματα και να ψυλλιάζομαι τι γίνεται με τη γραμματέα, την καθαρίστρια, τη μεταφορέα και δεν ξέρω εγώ ποια άλλη, άρχισα τις ερωτήσεις και τότε λοιπόν άρχισε να επιδεικνύει τον αξιέπαινο αυτό ζήλο στο κρεβάτι. Έπαθα την πλάκα του βίου μου. Οικτίρω τον εαυτό μου που δεν κατάλαβα από την αρχή πώς πήγαινε το πράγμα. Όταν όμως το κατάλαβα, το ξεφτύλισα. Και προς τι; Τσάμπα πράμα!! Ούτε να τον έχω στα πόδια μου, ούτε τίποτε.

Επειδή ήταν κοινωνικός και το ‘παιζε προεστός, τα Σαββατοκύριακα ήθελε να κατεβαίνω στα Χανιά για να βγαίνουμε. Κανένα πρόβλημα.Το’χα βρει το κόλπο. Την Τετάρτη το βράδυ και αφού είχα πρώτα κανονίσει τις δουλειές μου, τον έπαιρνα τηλέφωνο μιξοκλαίοντας. « Δεν κατεβαίνω, δεν μ’αγαπάς, με απατάς με άλλες, θα γελάνε μαζί μου στα Χανιά. Δεν έρχομαι, δεν είμαι ψυχολογικά καλά. Νεό κορίτσι να κοιμάμαι μόνη μου και εσύ να γυρίζεις στα Χανιά.Δεν θα έρθω». Δεν χρειαζόταν να πω παραπάνω από 2 φορές ότι δεν θα κατέβαινα το σαββατοκύριακο.Το έπαιρνε το μήνυμα και μαζί με το μήνυμα έπαιρνε και το τελευταίο αεροπλάνο και το ίδιο βράδυ ήταν εδώ.

Του άλλαξα τον αδόξαστο του ανθρώπου. Slave labor σκέτο και είχα αρχίσει να διασκεδάζω πολύ γιατί κατάλαβα ότι είχε αρχίσει «τα βερεσέδια» στις άλλες. Ε πού να βγει κιόλας, μεσήλικας άνθρωπος.Από Τετάρτη βράδυ μέχρι Δευτέρα ξημερώματα ήταν στην πρίζα. Το κατάλαβα ότι του είχα δημιουργήσει πρόβλημα γιατί η γραμματέας άρχισε να μην τον δίνει στο τηλέφωνο και μια φορά στο σπίτι η Αλβανίδα μου έβγαλε γλώσσα: « Δεν είσαι εσύ το αφεντικό εδώ μέσα» .Σωστά, εγώ απλά μπορώ να πληρώνω τη θέση στο κρεβάτι του «αφεντικού σου», εσένα το «βαλάντιό» σου φτάνει μέχρι τη θέση πάνω στο πλυντήριο, της άλλης το «βαλάντιο» φτάνει μέχρι τη θέση πάνω στο γραφείο και πάει λέγοντας.

Σκληρό πράγμα ο καπιταλισμός τελικά.Ούτε να γαμηθείς σαν άνθρωπος δεν μπορείς εάν δεν έχεις να πληρώσεις σε κάποιο σκληρό νόμισμα.

Μην τα πολυλογώ. Επειδή είχα επηρρεαστεί από το ?Pretty Woman? σκέφτηκα προς στιγμήν να κάνω μια απόπειρα να τον εξανθρωπίσω. Με σκληρές διαπραγματεύσεις του είχα βγάλει τις 3 από τις 4 χρυσές καδένες που φόραγε και τα 2 από τα 4 δαχτυλίδια. Ούτε η Παναγία της Τήνου τόσα χρυσαφικά. Όμως δεν έπαιρνε βελτίωση. Στο μεταξύ είχα ακούσει και από τον πρώην που πλήρωνε, πόσο λάθος είναι να ερωτευθείς μια πουτάνα και με πολύ βαριά καρδιά, διέλυσα ένα από τα πιο διασκεδαστικά deal που έχω κάνει στη ζωή μου.

Πάντως και οι δύο αυτοί κύριοι εάν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, είχαν κοινό μότο :

« Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες».

Ψέμματα;

11 Comments:

Blogger Πάνος said...

Κάτι τέτοια κείμενα μου υπενθυμίζουν πόσο έχουν προχωρήσει την επιστήμη οι γυναίκες...

*

Όλα είναι δούναι και λαβείν - και το πιο ξεφτιλισμένο κοντραμπάντο είναι η - τάχα- "σχεση", "δεσμός" και τα συναφή.

*

Ώσπου έρχεται ο έρωτας - και τα σαρώνει όλα αυτά! Και μένεις ξαφνικά χωρίς καβάντζες και χωρίς άκρες. Σάλτο, από πολύ ψηλά, άκρως επικίνδυνο... Κερδίζει κανείς - και τι κερδίζει;

*

(Ε, να μη τα πούμε όλα με τη μία...)

*


Ελένη, καλορίζικο και καλοτάξιδο το ιστολόγιό σου (σας). Αν η pub σερβίρει τέτοια ποτά, θα κάνει σουξέ!

Ιανουαρίου 18, 2006 12:16 π.μ.  
Blogger Ελένη said...

* Πρώτο σχόλιο: LOL

*Δεύτερο σχόλιο: Πες τα Χρυσόστομε.

*Τρίτο σχόλιο: Εγώ προσωπικά έχω ερωτευτεί και ανυπομονώ να μου ξανασυμβεί αλλά οι φάσεις αυτές είναι η περιουσία μου σε αυτή τη ζωή.

* Το ιστολόγιο ανήκει στη Γοργόνα η οποία μας κάλεσε στο μπαρ της για να μας βάζει να πληρώνουμε τα ποτά. Εβραίοι, τί περιμένεις...

Ιανουαρίου 18, 2006 12:25 π.μ.  
Blogger Γοργόνα said...

Αγαπητή Ελένη,

βέβαια χάρις στην ιστοριούλα σας άρχισε η αποδοχή των προσκλήσεων (προσέλαβε PR να βρεις την υγειά σου) αλλά το μπαρ είναι φιλολογικού/κουλτουρέ χαρακτήρα. Είδατε τί ωραία ποίηματα μας απήγγειλε ο Al Aaraaf;

Ιανουαρίου 18, 2006 8:39 π.μ.  
Blogger Πλωτίνος Παπακαλιάτης said...

1)Ο πρώτος ,Ελένη μου,απ' ότι καταλαβάινω ήταν ένας Πυγμαλίων, γι' αυτό αγαπούσε τις πόρνες.Ο δεύτερος απ' έξω νταλικιέρης κι' από μέσα οδαλίσκη.Νομίζω όλοι οι άνδρες έχουν κάτι απ' αυτούς τους δύο.

2)Πράγματι στα μπουρδέλα δεν αποκτάς τεχνική, γιατί απλώς ξαπλώνεις και απολαμβάνεις.
Εξ' ου και για την όλη διαδικασία χρησιμοποιείται ο όρος "περιποίηση".
3)Έχω συνδυάσει τις πόρνες με την ΙΟΝ αμυγδάλου, τη στοά Μπροντγουέη και το Κλαιραζίλ.
Οι πόρνες της οδού Φυλής και της οδού Αντιοχείας, ήταν κατά κανόνα πολύ καλές και ερωτεύσιμες γυναίκες. Μπορούσες να γίνεις και συναισθηματικός αν ήθελες, και στο ανταπέδιδαν ,ή έτσι ήθελα να πιστεύω, αν δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες στην αναμονή.
4)Συμφωνώ με τον Πάνο για το γελοίο της έννοιας σχέση. Υπάρχει το σεξ και ο Ερωτας , όποτε έρθει κι' όσο κρατήσει.
5)Όλες πουτάνες, εκτός απ' τη μαμά΄, έτσι?

Ιανουαρίου 18, 2006 7:09 μ.μ.  
Blogger Ελένη said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Ιανουαρίου 18, 2006 9:40 μ.μ.  
Blogger Ελένη said...

Πλωτίνε, με τσακίσατε. Έτσι ήταν πράγματι. Ο πρώτος αρεσκόταν να το παίζει Πυγμαλίων. Ο δεύτερος ήταν μία οδαλίσκη γιαυτό και με ξενέρωνε.

Τελικά δεν μου είπατε. Γιατί οι άντρες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής;

Και η μαμά πουτάνα και με το συμπάθειο. Αλλιώς πώς θα είχε καταφέρει να πάρει τον μπαμπά από τη μαμά του;

Ιανουαρίου 18, 2006 9:43 μ.μ.  
Blogger Id said...

Τελικά δεν μου είπατε. Γιατί οι άντρες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής;

Aπαντώ εγώ στην βαθιά ψυχολογική ερώτηση: Για να πηδήξουν.

Ιανουαρίου 19, 2006 4:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it brazil transexual anal sex find incorporating effexor withdrawal

Φεβρουαρίου 16, 2007 9:04 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Δεν υπαρχεί τέτοιος νομαρχιακός σύμβουλος στα Χάνιά ουτε καν υποψήφιος

Μαρτίου 05, 2007 3:52 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ils ne peuvent pas bon march mais ils vont certainement lever votre statut dans le dpartement de style.This larger surveillance system could also help determine whether there's a limit to the number of immunizations a baby can safely have at once. [url=http://www.mulberryoutletukhome.com]mulberry outlet store[/url] Comores.:)锘縎tock Construction completes luxury model homes at Fiddler's Creek Naples Daily News Stock Construction announced that the furnished models within the villages of Isla del Sol, Mahogany Bend and Majorca in Fiddler's Creek will be completed by the end of this month. [url=http://www.mulberryoutletukhome.com]mulberry outlet uk[/url] On those rare days when a chill sets over Donna, you still can enjoy this pool because it is heated.like if u didnt no. [url=http://www.superhairstraighteners.co.uk]cheap ghd[/url] L'axe routier Dschang Fontem qui longe FongoTongo sur plus de 12 kilomtres restera une nigme.les du vent. [url=http://sacspliagelongchamps9.webnode.fr]longchamp soldes[/url] Here's how: [6 WeightLoss Tricks That Don Involve Dieting or (Much) Exercise] Step 1: Seek true satisfaction.La rduction du dficit observe en septembre rsulte principalement d'un rebond des exportations amricaines, qui ont gagn 4,2%, 187 milliards de dollars, aprs deux mois de recul. [url=http://ghdukstraightners.webeden.co.uk]ghdukstraightners.webeden.co.uk[/url] In this period there were discovered many new vitamins (1923 S.Rcemment, cette organisation a parrain un atelier destin aux journalistes femmes de l'Asie du Sud visant donner une perspective sexospcifique aux conflits et prvenir les strotypes ancrs dans la langue et dans la socit.[url=http://www.lvlviloveu.com]louis vuitton pas cher[/url] Note consonants that appear in spelling but disappear in speech " the silent 'b' in dumb and tomb;La repr de la d a regrett que, en l de la sp des questions de sant elle ne pouvait donner plus de d sur ce point. [url=http://discountlongchamps.webnode.fr]sac longchamp pas cher[/url] Je n'ai pas hsit opter pour ce service directement via ma carte bancaire.Mais comment un appareil pareille peut prouver tant de merveilles ?

Μαΐου 19, 2013 11:18 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Protect your apparel and triple your closet space with vacuum seal hanging bags. Simply hang your clothes on their individual hangers, And then vacuum to shrink. Each bag features a side zipper for quick access to your suits, Tt-tee shirts, Outdoor activity coats, tops, Jackets and knitted clothing.An insulated pocket for a bottle is conveniently located around theDoing this actually as often as everyday because it will tear the leather away. Though, Frequent cleaning will give prevent dirt from rotting your lovely bag. Housekeeping a Coach bag is easy, Either way. Many layers of foil lining can prevent EAS systems from "Spending time with" The type of EAS tag See EAS. Or label on the goods and triggering the alarm. By most insurance quotes, Specialized shoplifting Ask a LawyerCountry: The us of Americacaught shoplifting at sears 12/05/05, new, 20yearsold, Have no criminal records.[url=http://www.tvseriesbank.com]DVD[/url] The sequential number. Chanel bags have ghd serial numbers hidden somewhere inside the bag. The id number is printed on a white rectangular piece of sticker paper underneath two gold Chanel logos while older bags have it under one logo. Singapore. Slovakia. Slovenia.When can developer dog carrierslcustom pet carrierlluxury pet carriers become useful? This is the question that quite a few ask. The common mistakelmisconception is that individuals purchase doglpetlpuppy carriers just for fashion. Any problem Paris Hilton has misled them about the true importance of a puppy carrierlluxury dog carrierldog purse.

Μαΐου 26, 2013 9:47 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home