Mermaid's Tavern

Η θρυλική pub του Λονδίνου αναβιώνει στο ελληνικό διαδίκτυο.

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2006

ALERT!!! Νέα Ανθελληνική Συνομωσία.


Ε όχι, αυτό παραπάει! Δεν φτάνει που οι ναινέκοι ευρωλιγούρηδες αμφισβητούν ότι η ελληνική γλώσσα αριθμεί περί τα 10 δισ ( σε ευρώ) λέξεις, τώρα αμφισβητούν και το IQ μας!!

Μόλις 18ους μας κατατάσσει το γελοίο αμερικανάκι που εξεπόνησε σχετική έρευνα. ( Όταν σας λέω εγώ κουτά...) Βέβαια το συγκεκριμένο αμερικανάκι είναι κάπως γελοίο, το γνωρίζουμε όλοι από τη μελέτη που είχε δημοσιεύσει πέρσι στην οποία ισχυριζόταν πως οι άντρες είναι εξυπνότεροι από τις γυναίκες.

Παρ'όλα αυτά όμως, πίσω από αυτήν τη έρευνα κρύβεται σίγουρα το αμερικανοεβραικό λόμπυ. Το καταγγέλλω και βγαίνω τώρα αμέσως στο Σύνταγμα να κάψω ένα σουτιέν.

Καλούμε τους Ιππότες του ΕΛ να αναλάβουν δράση.

Τρέξτε βρε κουτά! Μας κατέταξαν κάτω και από τους ψηφοφόροι του Μπερλουσκόνι!!!

27 Comments:

Blogger funEL said...

Aκούστε κ. ταβέρνα και οι κατοικούντες και πίνοντες εντός αυτής.
Ο Θεός έστειλε sms στον γέροντα +ευλόγησον+ και του ανακοίνωσε ότι θα κάνει ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ τρομερό.
Μετά από τις εικόνες που σφυρίζουνε και πεθαμένους άγιους που ξανανιώνουν τώρα θα σβήσει τον Ήλιο.
Ναι είναι αλήθεια, αποκλειστική πληροφορία στις 29 Μαρτίου (σημαδιακή ημερομηνία, γιατί σημαδιακή? γιατί έτσι).
Αυτά λοιπόν τα δημοσιεύματα είναι οι αντιδράσεις της Νέας Τάξεις και των Σιωνιστών για να εμποδίσουν τους ΕΛληνορθόδοξους να δουν το ΘΑΥΜΑ του Θεού και της Ορθοδοξίας.
γιατί ? γιατί έτσι.

Άλλωστε εμείς ευρισκόμεθα μεταξύ των Πιστών και των θρησκευομένων.
Το IQ μας είναι κατά πολύ χαμηλότερον του μηδενός κατά πως προστάζουν τα βαγγέλια και ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας.
Ενάντια στη σκλαβιά της λογικής.
Η έρευνα είναι προφανώς ψευδής.
γιατί? γιατί έτσι.

και για να μη ξεχνιώμαστε

HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS

Μαρτίου 27, 2006 3:43 μ.μ.  
Blogger nicola beerman said...

Μα τον αγιο Βησαριωνα!!Τι ειναι αυτα που λετε;

Μαρτίου 27, 2006 11:02 μ.μ.  
Blogger Epicuros said...

Το σουτιενάκι να το κάψεις και να είναι εκείνο που θα φοράς, αφού μας προαναγγείλεις μέρα και ώρα και αφού το αφαιρέσεις επί τόπου και μάλιστα τελετουργικά. Θα είμαι εκεί με την ψηφιακή... ;-)

Μαρτίου 28, 2006 6:29 π.μ.  
Blogger alombar42 said...

Η κλίμακα θα μπορούσε επίσης να εκφράζει την απάντηση στο ερώτημα "ποιες γυναίκες είναι περισσότερο ανικανοποίητες από τον σύζυγό τους" ή, για τους πιο ελληνάρες, "ποιές γουστάρουν ελληνικό σεξ".

:)

Μαρτίου 28, 2006 11:36 π.μ.  
Anonymous oxx said...

Axxxx k.Eleni mou...

Μαρτίου 28, 2006 2:11 μ.μ.  
Blogger Ελένη said...

Γέροντα ηρέμησα απο τη στιγμή που πληροφορήθηκα ότι έχεις επιληφθεί προσωπικώς του θέματος και ότι βρίσκεσαι σε διαρκή επικοινωνία με τον Κύριο. Keep on the hard work, Γέροντα.

Επικουράκι; Πόσο χρονών είσαι εσύ καλέ μου ηδονοβλεψία που μου είσαι κολλημένος με το μάτι στο φακο; Έτσι για να ξέρω ρωτώ.

Άλομπαρ. Τί σημαίνει ελληνικό σεξ; Μόλις το διάβασα μου ήρθε στο μυαλό ένα από τα κλασσικά δίστιχα από ταινία του Γκουσγκούνη αλλά κολλύομαι μέχρι και εγώ, δηλαδή η Ελένη, να το αναπαράγω εδώ, δηλαδή σε αυτό το μπλογκ.

Και εκεί που ήμουν έτοιμη να ρίξω το σιχτίρι διαβάζοντας το " Αχ Ελενίτσα μου", είπα σε μένα, δηλαδή την Ελένη: " Κοίτα βρε κουτό το προφίλ" και ευτυχώς που το κοίταξα γιατί θα τσακωνόμουν με το σόι μου.

Πεθερούλη γιατί βαρυγκομάς; Μήπως έριξες και εσύ καμμιά πιρουέτα μαγειρεύοντας κινέζικα; Έχεις και μια ηλικία, πεθερούλη μου μην το ξεχνάς.

Μαρτίου 28, 2006 5:10 μ.μ.  
Blogger Alberich said...

Όπως αντιλαμβάνεσαι, πρόκειται για αστειάκι κάποιου άλλου.

Μαρτίου 28, 2006 8:14 μ.μ.  
Blogger Deepest Blue said...

Τουλάχιστον είμαστε εξυπνότεροι από τους Τούρκους.
Καλό αυτό, θα πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.

Μαρτίου 28, 2006 8:54 μ.μ.  
Blogger alombar42 said...

Ελληνικό σεξ, πάλι από τον μεγάλο Γκουσγκούνη, σημαίνει απλά "σκύψε ευλογημένη". Παρότι εύκολο, πολλοί δεν το λένε σωστά!

Μαρτίου 28, 2006 10:51 μ.μ.  
Blogger ΣΚΙΑΣ ΟΝΑΡ said...

Λυπούμαι, αλλά 25 χρόνια... μονοτονικό, αφήνουν κουσούρια!

Εάν, πάντως, ο Lynn ("IQ and the Wealth of Nations") και οι προηγηθέντες Herrnstein-Murray ("The Bell Curve") έχουν δίκαιον ότι η πολιτιστική ευδοκίμησις οφείλεται εις γενετικούς παράγοντας, τότε, προφανώς, είμεθα η τελειοτέρα φυλή του κόσμου (αφού ο πολιτισμός εγεννήθη εδώ - τουλάχιστον όσον αφορά το δυτικόν ημισφαίριον).
Αυτό δεν αποκλείει το να είναι η Ελληνική ευφυΐα σήμερον, λόγωι δυσμενών συνθηκών, εν υπνώσει· όπως "εν υπνώσει τρομοκράτης" ήτο άλλωστε και ο Μωχάμεντ Άττα· έδρασε όμως όταν ήρθε ο καιρός. Είναι γεγονός επίσης ότι τριάντα χρόνια πασοκοσυνασπισμού και κτηνώδους φωταδισμού, που λέγει και η φιλτάτη Μαρία, και δέκα χρόνια... ποδοσφαιρικής παράγκας του Ολυμπιακού, δεν έχουν αμελητέα επίδραση· πλην όμως πρόσκαιρη.

Δεν νομίζω ότι το μέγεθος του εγκεφάλου είναι απολύτως σχετικόν με την ευφυΐαν· άλλωστε σε αυτό οι Νεάντερταλ υπερείχαν, εάν ενθυμούμαι καλώς. Ένας βόρειος εγκέφαλος οφείλει να έχει μεγάλη μάζα, όπως ακριβώς και ένα γουρούνι, για να αντεπεξέρχεται στο ψύχος· είναι βεβαίως αργόστροφος. (Εάν δεν ήτο, θα διεκρίνοντο και οι γερμανοί εις την καλαθόσφαιραν, πλην όμως το παιχνίδι των δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαιτέραν ευστροφίαν.)

Ο φίλτατος FunEL εννοεί, αλλά δεν τό κατέστησε εντελώς σαφές, ότι δεν ημπορεί ασφαλώς ένας χοντροκομμένος ούννος ή άξεστος σαξωνοφράγκος να συλλάβει καν, πόσο μάλλον να μετρήσει, την θεία Ελληνική ευφυΐα με τα ανόητα τεστ του. Πόσο μάλλον όταν η ευφυΐα αυτή, τελεί, όπως είπαμε, ακόμη εν υπνώσει. Αναμένοντας προφανώς τα άστρα να επανέλθουν στην σωστή τους θέση και οι Ολύμπιες φωτοχυσίες του Μεγάλου Κυνός και της Ανδρομέδας να εστιασθούν και πάλι στην Ελ-λα και να αφυπνίσουν τα φυλετικά κύτταρα των Ελ-λήνων.

Όπως άλλωστε έλεγε και ο Λάβκραφτ:

"Δεν είναι νεκρό ότι αιώνια μπορεί να κοιμάται· και με το πέρασμα παράξενων αιώνων ακόμη και ο θάνατος μπορεί να πεθάνει."

Και όπως έλεγε παλαιός συν-ζητητής του Διαδικτύου:

"ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ-ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΚΘΟΥΛΟΕΙΔΩΝ" ΣΥΝΑΨΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝ ΘΗΣΕΑ ΕΚΤΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΔΕ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ."

Έσσεται ήμαρ!

Υ.Γ. Όσο για τους λοιπούς ομοιοπαθείς ευρωπαίους, απορώ μόνον πώς δεν βγήκαν οι Ανδριανόπουλος-Ν.Δ. ακόμη να πουν ότι έτσι εξηγείται η... απόρριψις του εβρωσυντάγματος από τους γάλλους! (Αλλά τί λέω· περίπου, τό είπαν.)

Υ.Γ.2 Εννοείται ότι απαξιώ να σχολιάσω το γεγονός ότι εμφανιζόμαστε τουλάχιστον υπέρτεροι των τουρκομογγόλων.

Μαρτίου 29, 2006 12:31 π.μ.  
Blogger orlando said...

Κουτό μ ανεβάζεις κουτό με κατεβάζεις, τι να κάνω κι εγώ; Με μέτρησαν κι από την κόμπλα που μου δημιούργησες τάχασα και κατετάγην 18ος!

Μαρτίου 29, 2006 1:05 π.μ.  
Blogger ambrosiac said...

...κανω τον σταυρο μου (εξ Εκεινης αρξασθαι) και λεω:

Ελενη, επροκειτο να σας εξηγησω περι Ελληνικου σεξ, και το ποσο θελγει τις κοπελιες του εξωτερικου -- στη σχετικη Δημοσκοπηση οι Ελληνες εραστες δεν ειναι νουμερο 18, ειναι νουμερο 1. (Εξ αλλου με σχετικο συνθημα βουϊξε ολη η Αθηνα προ καιρου, με μια καποια διεθνη επιτυχια στυλ "πισταγε το τοπι"... κατι που ομως δεεν παρακολουθω.)

Ευτυχως ομως προσεξα παρακατω οτι εχετε εμβαθυνει στους Κλασσικους, και μαλιστα στην Γκουζγκουνειο ρηση. Που σημαινει οτι πι8ανοτατα δεν εχω να σας μαθω τιποτα %γλυκοο χαμογελο%

Αλλα ναι, σαν λατρης του Σουινμπερν, για μεν Ψαπφα δεν εχω την δυνατοτητα :( αλλα αν θελησετε να ειστε Περσεφονη η Ντολορες... θα κανω ο,τι μπορω να σας ευχαριστησω!

Μαρτίου 29, 2006 6:50 π.μ.  
Blogger Ελένη said...

Αχ κύριε Ambrosiac μου και βέβαια οι Έλληνες βγαίνουν το νούμερο 1 στο σεξ παγκοσμίως και θα έβγαιναν και στο IQ αν αυτοί οι κακοί ανθρώποι οι επιστημόνοι, ερευνούσαν πόσοι σκέφτονται αποκλειστικώς με το κάτω κεφάλι...

Άλομπαρ, στα πενεπιστήμια της Ευρώπης και δη της Αγγλίας " Ελληνικό σεξ" αποκαλούν την ανδρική ομοφυλοφιλία και πάντα έχουν πρόχειρες στο μανίκι, 2-3 αγγειογραφίες που απεικονίζουν άντρες σε hot στιγμές για να στις κολλάνε στη μούρη όταν διαμαρτύρεσαι.

Ευτυχώς όμως είχα δει Γκουσγκούνη και τους κόλλαγα στον τοίχο εγώ με το να πετάει την ασύλληπτη γκουσγκουνειο ατάκα:
" Και ο Σωκράτης ο σοφός κωλογάμαγε και αυτός" ( σόρρυ Ορλαντάκι μου) μόνο που ο Γκουσγκουνης δεν απηύθυνε αυτούς τους ανυπέρβλητους στίχοι σε κάποιον άνδρα ηθοποιό, αν με εννοείτε.Με εννοείτε, βρε κουτά; Ρωτώ γιατί τώρα που πληροφορήθηκα επισήμως πόσο κουτά είστε, πρέπει να είμαι ακόμη πιο προσεκτική.

Αχ κύριε Καλλίμαχέ μου. Πείτε τα -πείτε τα!!
Μεταξύ μας τώρα. Και η έρευνα για το σεξ δεν είναι πολύ σωστή γιατί εγώ,δηλαδή η Ελένη πιστεύω ότι στο σεξ, τοπ είναι τα Γερμανά. Ναι-ναι. Είναι τόσο μεθοδικοί όπως σε όλα τους που αδύνατον να μη φτάσουμε στο στόχο μας. Θα έβαζα τοπ τους Άγγλους ( τους Έλληνες ίσως τρίτους) αλλά οι Άγγλοι έχουν το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν πλένονται και όταν ο ποιητής μιλάει υπέρ του βρώμικου σεξ δεν εννοεί ακριβώς αυτό!

Γέροντα, δώστε μας την ευλογία σας για σήμερα.

Ουφ! Πρόλαβα και τα έγραψα γιατί αργότερα ο Κύριος θα σβύσει τον ήλιο και δεν θα βλέπω τίποτε.

Μαρτίου 29, 2006 7:44 π.μ.  
Blogger alombar42 said...

Αγαπητή Ελενίτσα,

Σεις γυρίσατε τας Αγγλίας, όπου ως γνωστόν οι άνδρες βγάζουν το προφυλακτικό περδευόμενοι.

Ημείς σπουδάσαμε στας Κυκλάδας και άλλους νησιώτικους σχηματισμούς της ημετέρας και παρακολουθήσαμε από κοντά τη διαδήλωση-πικετοφορία των αλλοδαπών κορασίδων στην Κρήτη "θέλουμε καμάκι".

Ευχαρίστως να σας ανοίξω τα ματάκια (μεταφορικώς βεβαίως), στην Ρόδο, όπου και το πήδημα ως γνωστόν.

Διατελών μετά τιμής,
Σεξομβάρδος

Μαρτίου 29, 2006 11:44 π.μ.  
Blogger alombar42 said...

(δε σβήνει κανένας τον ήλιο βρε κουτό, απλώς θα κάνω ηλιοθεραπεία στο διάστημα τσκ τσκ)

Μαρτίου 29, 2006 11:46 π.μ.  
Blogger Ελένη said...

Αχ κύριε Άλομπαρ. θα ερχόμουν να μου δείξετε έστω και μεταφορικώς αλλά διαπίστωσα μόλις τώρα, έντρομη το εξής. Δεν μπορώ να κάνω πλέον ωμό, δηλαδή άψητο σεξ αδιακρίτως.

Το Ορλαντάκι έχει αρχίσει να κατακτγά την καρδιά μου και όταν κάποιος κλέψει την καρδιά τη δική μου, δηλαδή της Ελένης, κόβω τα πολλά τα σούρτα-φέρτα. :-(

Πρέπει να κάνω κάτι γιαυτό. Θα αρχίσω σεξοθεραπεία.

Μαρτίου 29, 2006 11:51 π.μ.  
Blogger alombar42 said...

Αχ αυτή η ανημπόρια των γινωμένων κορασίδων (έφηβες προχωρημένης ηλικίας)...

Μαρτίου 29, 2006 4:08 μ.μ.  
Anonymous Αθηναιουλίνι said...

Καλλίμαχε, με χαρά διαπιστώνω ότι το φρόνημα επανήλθε δριμύτερο. Είχα αρχίσει να ανησυχώ με τους θελξίπικρους καφέδες στο μεταξύ επεδείξατε κ μια ησυχία κ μια ανέλπιστη αυτοσυγκράτηση με το θάνατο του μεγάλου ηγέτου,δεν ήξερα τί να υποθέσω.

Πάντος, δράμα η κατάργηση του πολυτονικού γιατί είχαμε μέχρι το '81 ένα Νομπελίστα το χρόνο, τουλάχιστον, ενώ η πανεπιστημιακή έρευνα μέχρι τότε ήταν πρωτόγνωρη στα χρονικά του σύμπαντος κόσμου.

Ποιος είναι αυτός ο διαδικτυακός συζητητής; Εγώ πού ήμουν τότε;

Ορλάντο, σε ηράσθη η Ελένη; Εγώ στη θέση σου θα έκοβα το μπλογκιν, μην σου πω ότι θα εξαφανιζόμουν απο τον κυβερνοχώρο(sic) για πάντα...Η γυναίκα είναι τρελλή, αγόρι μου.Όχι τρελλή για σένα. Τρελλή σκέτη.

Μαρτίου 29, 2006 6:38 μ.μ.  
Blogger orlando said...

@Ελένη
!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιά είσαι εσύ και τι έκανες στην Ελένη ΜΟΥ;;;;;

Μαρτίου 29, 2006 6:39 μ.μ.  
Blogger Epicuros said...

Καλή μου Ελένη, με παρεξήγησες, (δεν;) είμαι ηδονοβλεψίας. Κοινωνικό έργο επιτελώ! Θα βγάλεις το σουτιενάκι σου να το κάψεις και δεν θα αναρτήσουμε τα βυζάκια σου στο βλογ; Τι τη θέλεις την ηλικία μου; Δες τη φωτο μου στο βλογ της Morgana... Κι αν δεν σου κάνω μη μου κάτσεις!

Μαρτίου 30, 2006 6:31 π.μ.  
Blogger Ελένη said...

Επικουράκι, είσαι ένας ποταπός ηδονοβλεψίας και απορώ πώς τόλμησες να σηκώσεις τα μάτια σου πάνω μου.Αλλά δυστυχώς εγώ δεν είμαι η Γυναίκα του Κανδαύλη.

Η καύση του σουτιέν είναι πολιτική πράξη ανόητο Επικουράκι. Άλλα έτσι είναι, έχεις γίνει κουτό από τις πολλές φωτό και από τους εύκολους επαίνους του δήμου και των σοφιστών.

Έλα κοντά. Κοντά ΕΙΠΑ.

*Φλααααααααααααααπ*

Τσάκω μία για να πορεύεσαι.

Μαρτίου 30, 2006 7:52 π.μ.  
Blogger orlando said...

@Αθήναιος
Η Ελένη είναι απλά ΜΙΑ και μοναδική.....

Μαρτίου 30, 2006 7:50 μ.μ.  
Anonymous Aθήναιος said...

Ευτυχώς. Σκέψου να υπήρχε κ δεύτερη, τί θα τράβαγε ο κόσμος κ ο ντουνιάς. :-)

Μαρτίου 30, 2006 7:57 μ.μ.  
Blogger Epicuros said...

Ακόμη πονάω από τη σφαλιάρα!

Απριλίου 01, 2006 7:44 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Enjoyed a lot! Tour operators north america hiking and trekking travel Short vowel and long vowel on-line games floor mats for 2000 volkswagen jetta Vigor floor mats ontario Auto az farmer group insurance insurance mesa Mitsubishi+rubber+floor+mats compare small business insurance

Φεβρουαρίου 21, 2007 4:31 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

This is very interesting site... »

Μαρτίου 18, 2007 2:04 π.μ.  
Blogger Άγγελος said...

Για να πιστεύει κάποιος ότι η (οιποιαδήποτε) γλώσσα του έχει τόσες λέξεις όσες αναφέρονται (δεν επαναλαμβάνω τον αριθμό) πρέπει οποωσδήποτε να είναι απολύτως άσχετος με οτιδήποτε έχει να κάνει με την γλώσσα, όποια κι αν είναι αυτή και εν γένει με τα γλωσσικά ζητήματα. Σίγουρα είναι φανερό ότι δεν έχει ιδέα από έρευνα και σύγκριση και μεθοδολογία αλλά είναι πάρα πολύ καλός και εξαιρετικά ικανός στο να ψάχνει στα άχυρα του σταύλου του, τους ψύλους για τους οποίους θα πραγματοποιήσει το περιβόητο πήδημα από την χαρά του και να αναφωνήσει (επιτέλους!) ιδού, νάτην η παγκόσμια συνομοσία, κι άλλο στοιχείο. Δυστυχώς τέτοιοι τύποι έχουν μόνο το κακό και την εκδίκιση στο μυαλό τους, ψάχνουν μόνο την αρνητική πλευρά και φυσικά ή μονομέρεια τους αντιπροσωπεύει σαν το βασικό χαρακτηριστικό τους. Και να τελειώνω, μια ερώτηση (με τρία σημεία-άξονες): Τι θα κερδίσει μία γλώσσα, ένας λαός, μία χώρα, όλοι εμείς δηλαδή, οι απλοί άνθρωποι, αν πράγματι αποδειχθεί η ανωτερότητα της δικής μας και η κατωτερότητα των άλλων ? δεν είναι αυτό ένας γλωσσικός ρατσισμός, άρα και εθνικός, άρα και προσωπικός; δεν πρέπει όλοι να αλληλοβοηθούμαστε και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε στους άλλους με καλή καρδιά και μακρυά από κακίες και μίση ή έτσι νόμιζα αλλά έκανα λάθος;

Ευχαριστώ

Άγγελος

Σεπτεμβρίου 29, 2008 1:25 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home