Mermaid's Tavern

Η θρυλική pub του Λονδίνου αναβιώνει στο ελληνικό διαδίκτυο.

Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2006

Μαγειρικές συμβουλές

1. Να προσέχετε πάντα την ποιότητα του κρέατος που αγοράζετε. Εαν είναι δυνατόν, διαλέγετέ το πάντα μόνοι σας απο τα κατεψυγμένα του σούπερ μάρκετ. Κρέας κακής ποιότητας μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση του σκόρδου.

2. Κρατάτε πάντα το δεξί χέρι στεγνό για να κάνετε το σταυρό σας με σύννεση και ευλάβεια όταν αρχίζετε μια συνταγή.

3. Το τέλειο επιδόρπιο όπως το έφαγα στο Sherraton του Rio. Μπανάνα με nutella.

Ευχαριστώ το φίλο μου Αθήναιο για τις συμβουλές που μου έδωσε και που αγνοώ μέρες τώρα, για κακό του κεφαλιού μου.

4 Comments:

Blogger Αθήναιος said...

Καλύτερα να μη μιλήσω.

Μαρτίου 22, 2006 7:25 μ.μ.  
Blogger Λαμπρούκος said...

Αααααα κρίση είναι. Μας πλακώσαν ι Μα-μαλάκηδεςςς

Μαρτίου 26, 2006 5:17 μ.μ.  
Blogger ambrosiac said...

Α -- οποιος αγνοει τον Αθηναιο, δικαια τα τραβαει :)

Μαρτίου 29, 2006 6:32 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

That's a great story. Waiting for more. » » »

Φεβρουαρίου 05, 2007 11:51 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home