Mermaid's Tavern

Η θρυλική pub του Λονδίνου αναβιώνει στο ελληνικό διαδίκτυο.

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2006

Καθώς ωριμάζω...

...που λέει και ο suigenerisav. "Αποφάσισα να συμμετάσχω σ' αυτόν τον ιδιότυπο ενδο-στοχασμό. Αφορμή, οι σχετικές περιφερόμενες λίστες".

Ορίστε αυτά που νομίζω πως έχω μάθει ωριμάζοντας, ειπωμένα με απλά λογάκια:

Η μόρφωση είναι μονόδρομος για την ουσιαστική χειραφέτηση μιας γυναίκας.

Η οικονομική ανεξαρτησία είναι το παν στη ζωή.

Αντίθετα απ'ότι ισχυρίζονται κάποιοι, η εμφάνιση μετράει και μάλιστα μετράει πολύ.

Οι γυναίκες που ασχολούνται αποκλειστικώς με την εμφάνισή τους είναι για λύπηση.

Η γλωσσομάθεια είναι κλειδί που ανοίγει πόρτες. Σε τελευταία ανάλυση η ιταλική κ η γαλλική Vogue είναι κλάσεις ανώτερες από την ελληνική...

Οι τρόποι και η θρησκευτική τήρηση των κανόνων του savoir-vivre είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Ο κόσμος είναι γεμάτος κατακαλτάκες και ταγάρια, δεν χρειάζεται άλλη μία.

Ο έρωτας περνάει σίγουρα από το στομάχι.

Οι άντρες που δεν προσέχουν τον εαυτό τους και κυκλοφορούν σα λέτσοι δεν πρόκειται να προσέξουν και σένα. Κάτω οι λέτσοι.

Πολύ συχνά οι γκαίυ άντρες πηγαίνουν και με γυναίκες και κάνουν ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα κρεβάτια.Είναι τραγικό λάθος όμως να τους ερωτευτείς.

Ευτυχώς ερωτευόμαστε παραπάνω από μια φορά. Δεν υπάρχει ένας πρίγκηπας αλλά πολλοί.

Οι σωστοί fuck buddies είναι επένδυση. Αν μη τί άλλο αποτελούν ένα καλό κίνητρο να αποτριχώνεις συστηματικά τα πόδια σου.

Πολύ συχνά οι άντρες κάνουν τους δύσκολους από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν βλέπουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση τρέχουμε μακριά εκτός αν είμαστε ψυχίατροι και θέλουμε να κάνουμε διδακτορικό για το θέμα.

Είπα διδακτορικό. Είναι λάθος να σκέφτεται μια γυναίκα ότι είναι χαμένος χρόνος. Η μόρφωση δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος.

Τους παντρεμένους τους τρέχεις, δεν σε τρέχουν και δεν τους επιτρέπεις ποτέ να σου υποσχεθούν παπαριές γιατί στο τέλος θα τους σιχαθείς. Όσοι βρίζουν τις γυναίκες τους είναι τσόλια. Καρτατσεκαρισμένο αυτό. ΦΥΣΙΚΑ δεν πιστεύεις ΠΟΤΕ ότι δεν κάνουν σεξ με τη γυναίκα τους αλλά δεν σου καίγεται και καρφάκι για το τί κάνει ο καθένας όταν δεν είναι μαζί σου. Αν δεν το έχεις μάθει αυτό το τελευταίο, τότε απέχεις από την ωρίμανση, αρκετά I am afraid...

Οι άντρες είναι εξίσου κατίνες με τις γυναίκες. Σου ψάχνουν το κινητό, τον υπολογιστή, σε παρακολουθούν κλπ.

Αντίθετα από τις γυναίκες, οι άντρες συγχωρούν την απιστία. Αυτή είναι μια από τις πλέον εντυπωσιακές διαπιστώσεις που έκανα τα τελευταία χρόνια.

Είναι λάθος να λυσσάς να μάθεις " την αλήθεια". 9 στις 10 φορές θα σε τσούξει. Είναι έξυπνη κίνηση να κάνεις τον μαλάκα κάτι φορές.

Στο ελεύθερο επάγγελμα πρέπει να είσαι killer και Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μη βάλεις ΠΟΤΕ τα κλάμματα μπροστά σε άντρα. Μα ΠΟΤΕ.

Στο ελεύθερο επάγγελμα οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άντρες όμως αν τους βγουν ανταγωνιστικά, θα τις φάνε λάχανο. Ναι, χρειάζεται και πουτανιά και δεν είναι υποτιμητικό να τους κολλήσεις το βυζί στα μούτρα αν χρειαστεί. Υποτιμητικό είναι να μην μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου και να κλείνεις την επιχείρησή σου επειδή δεν μπορείς να την προστατεύσεις με νύχια και με δόντια.

Δεν υφίσταται θέμα χρόνου για μια γυναίκα όπως ισχυρίζεται ο suigenerisav. Σε τελευταία ανάλυση υπάρχει πάντοτε η επιστημη.

Τα παιδιά είναι πολύ ωραία φάση αλλά δεν είναι το παν. Η ανθρωπότητα θα επιζήσει και χωρίς τον πολλαπλασιασμό του δικού μου DNA.

Άσχετα απ'ότι γράφουν οι άντρες στα μπλογκ τους, τους κομπλάρει ΠΑΝΤΑ μια γυναίκα που τους δείχνει ότι τους θέλει μόνο για σεξ.

Καλό είναι να ξέρεις ξένες γλώσσες. Καλό είναι να έχεις ένα-δυο πτυχία. Ακόμη πιο καλό είναι να έχεις τρόπους και να έχεις φροντισμένη εμφάνιση. Αν δεν ξέρεις όμως να παίρνεις πίπες της προκοπής δεν κάνεις τίποτε και αυτό το λέω πολύ σοβαρά.

Χωρίς χιούμορ δεν τη βγάζεις καθαρή.

Δεν κάνουμε ποτέ οικονομία στο κωμμωτήριο. Πάμε πάντα στο καλύτερο και γενικώς την πάρτη μας τη φροντίζουμε χωρίς να γίνεται και έμμονη ιδέα, εξάλλου, έχουμε και δουλειές.

Δεν δεχεσαι να σε τρέχουν στα σουβλατζίδικα και τα φαστ φουντ και στα κάμπινγκ για διακοπές αν δεν σου αρέσει τίποτε από τα παραπάνω γιατί μετά θα σ'εχουν του πεταματού.

Οι γυναίκες δε πρέπει να βρίζουν και αυτό το λέει κάποια που βρίζει σα χαμάλης.

Πρέπει να φροντίζεις να έχεις όμορφες, έξυπνες και μορφωμένες φίλες. Ανεβάζουν και το δικό σου επίπεδο. Γενικά πρέπει να επιδιώκεις τη συναναστροφή με καλύτερους από σένα.

Η μοναξιά είναι δύσκολη αλλά κάτι φορές είναι καλύτερη από μια μέτρια παρέα.

Χομπυ. Γιατί οι γυναίκες δεν έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τα δικά τους χόμπυ;Γιατί οι περισσότερες δεν ανοίγουν κανένα βιβλίο;Θλιβερό.Η μέρα δεν ξεκινάει ποτέ χωρίς διάβασμα εφημερίδας. Διαβάζουμε πολύ και διαβάζουμε τα πάντα.

Αν μια γυναίκα σε προσβάλει βουλωστο γιατί είναι αντιαισθητικό να τσακώνεσαι αλλά μην το ξεχάσεις. Τις κουφάλες που είναι ανταγωνιστικές και επιθετικές στις άλλες γυναίκες ενώ είναι γατούλες στους άντρες, τις περιμένουμε στη γωνία να τις πηδήξουμε ανελέητα αλλά πάντα χωρίς μάρτυρες.Δεν χρειάζεται να το μάθει όλος ο κόσμος ότι τελικώς τις πήδηξες, αυτό είναι αντρική σκέψη. Αρκεί που θα το ξέρετε οι δυο σας.

Οι άντρες πριν τα 30 είναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ.

Είναι εντελώς ντεκαβλέ να βάζεις έναν άντρα να κάνει δουλειές. Τον ακυρώνεις ως εραστή. Σόρρυ κορίτσια αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Δεν μπορείς να έχεις και εραστή και παραδουλεύτρα και κουβαλητή και πατέρα δικό σου και του παιδιού σου τον ίδιο άντρα. Give them a break.

Όταν παντρεύονται οι κολλητοί σου, αλλάζει και η δική σου ζωή.

Δεν υπάρχουν " οι άντρες". Κάθε ένας είναι ξεχωριστή περίπτωση. Μόνον οι μάνες τους είναι οι ίδιες και είναι όλες "αντίπαλοι", μη σε ξεγελάσουν με ντε μεκ φιλίες. Είναι πάντα εκ του πονηρού και αυτό το λέει κάποια που είχε ΠΑΝΤΑ άψογες σχέσεις με τις "πεθερές".Πάντως τις πεθερες τις σεβόμαστε ή τουλάχιστον προσποιούμαστε ότι τις σεβόμαστε για τον αμέσως επόμενο λόγο.

Τους γκόμενούς μας πρέπει να τους σεβόμαστε αυτό είναι βασικό.

Είναι λάθος να καθίσεις να κάνεις τα χατήρια των παιδιών του για να σε συμπαθήσουν. Δεν θα σε συμπαθήσουν και θα σε πηδήξουν και ανάποδα. Εννοείται πως κάθε πατέρας και κάθε μητέρα θα πάρουν το μέρος των παιδιών τους και καλά θα κάνουν αλλιώς είναι μαλάκες.

Οι μουσικοί είναι και ΓΑΜΩ τους γκόμενους. :-)

Πολλοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα από σεξ. Τί πολλοί, δηλαδή οι περισσότεροι. Μπορεί να βελτιωθούν όμως.

Οι παρτούζες δεν λένε.Πολύ κακό για το τίποτε.

Όσες σου λένε κακίες για τον μικρότερο που κυκλοφορείς το κάνουν από ζήλια. Το ξέρω επειδή σε ανάλογες περιπτώσεις έχω πει τέτοιες κακίες από ζήλια.

Κάτι ξέρουν οι άντρες που τα φτιάχνουν με μικρότερες.

Οι λεφτάδες δεν σε αφήνουν παγερώς αδιάφορη.Μη λέμε και μαλακίες.
.
Οι ορμόνες. Τα έχω αναλύσει σε προηγούμενο ποστ. :-)

Για τον Αρμάνι η δεκατία του 90 ήταν αξεπέραστη. Όταν λέμε παπούτσια εννοούμε Ferragamo.Όταν λέμε παπούτσια εννοούμε ψηλοτάκουνα. Οι γυναίκες φοράνε φούστες. Μετα τα 30 το μίνι δείχνει φτηνό. Ο Τομ Φορντ είναι ο μόνος γκαίυ σχεδιαστής που δεν μισεί τις γυναίκες. Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές και τα κόκκινα κραγιόν και ω ναι και το μεγάλο στήθος! Το Madame Figaro είναι το πιο καλό γυναικείο περιοδικό και πρέπει να ρίχνεις καμια ματιά στα αντρικά περιδικά lifestyle για να καταλαβαίνεις που διαβάζουν τις μαλακίες που τους σφηνώνονται στο κεφάλι.

Υπάρχει έρωτας και είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

37 Comments:

Blogger agrypnos said...

"Δεν υπάρχουν 'οι άντρες'. Κάθε ένας είναι ξεχωριστή περίπτωση".
Συμφωνώ. Φτάνει πια με το τσουβάλιασμα. Επίσης, κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχουν "οι γυναίκες" γενικά και αόριστα. Εκτός κι αν στην ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο μας βιβλίο, απαντάμε "Νίτρο" αν είμαστε άντρες και "Κοσμοπόλιταν" αν είμαστε γυναίκες.

Ιουνίου 28, 2006 12:21 π.μ.  
Anonymous Λία said...

α να γειά σου! Ν' αγιάσει ο στόμας σου (μήπως ο πληκτρολόγιος σου?) κυρία γκοργκόνα μου.
Και πάνω που άρχισα να πιστεύω πως..ξίνισα, έρχεσαι εσύ να μου κάνεις βέρι κλίαρ ότι πρόκειται περί..ωρίμανσις!
..απ'την πολύ ωρίμανση δε,πέφτω απ'το δέντρο όπου να'ναι :)

Ιουνίου 28, 2006 8:56 π.μ.  
Blogger suigenerisav said...

Καλημέρααα..

Generally speaking, εξαίρετα καλή μου, δεν περίμενα, εξάλλου, κάτι λιγότερο από σένα..
Για πάμε με τη σειρά-προτίθεμαι να καπελώσω κάποια εκ των σχολίων σου ..:
αυτό με τους fuck buddies, ειναι όλα τα λεφτά..
αυτό με τη "χαμηλή ανδρική αυτοεκτιμηση", ξαναπέστο..-αλλά in action τσιμπάτε σ' αυτοοό, τρελλά.. (:
"Οι άντρες είναι εξίσου κατίνες με τις γυναίκες. Σου ψάχνουν το κινητό, τον υπολογιστή, σε παρακολουθούν κλπ."
Στάνταρ. Ειδικά άμα έχουν καεί και τυχαίνει να είναι ερωτευμένοι και δεν έχουν μάθει να κάνουνε λίγο το "μαλάκα"-όταν δεν τους παίρνει [αλλά αυτό δεν παίζει σε άνδρα, για ποικίλους λόγους, της λεβεντομαλακίασης και της χαμηλής συναισθηματικής νοημοσύνης συμπεριλαμβανομένων..]

"Αντίθετα από τις γυναίκες, οι άντρες συγχωρούν την απιστία. Αυτή είναι μια από τις πλέον εντυπωσιακές διαπιστώσεις που έκανα τα τελευταία χρόνια"
'Ετσι είναι-είδες όμως τα στερεότυπα.. τι κάνουνε.. εκπλήσσουν ακόμη και σένα.
"Δεν υφίσταται θέμα χρόνου για μια γυναίκα όπως ισχυρίζεται ο suigenerisav. Σε τελευταία ανάλυση υπάρχει πάντοτε η επιστημη."
Παρερμηνεύτηκα-βλ και σχετική αναλυτική απάντηση στο ποστ μου..
[Στο λέει αυτό ένας άνδρας που έχει πάρει πολλά-παρα πολλά από μεγαλύτερες του γυναίκες..]
Αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη -πλειοψηφική- γυναικεία κατηγορία και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται τροφοδοτώντας par excellence το πανηγυράκι της ανδρικής φαντασίωσης.
"Άσχετα απ'ότι γράφουν οι άντρες στα μπλογκ τους, τους κομπλάρει ΠΑΝΤΑ μια γυναίκα που τους δείχνει ότι τους θέλει μόνο για σεξ."
Δεν ξέρω σε ποιά μπλογκ αναφέρεσαι. Γενικά έχεις δίκιο.
Ειδικά θα σου εξομολογηθώ πως το 'χω νιώσει όταν η γυναίκα που τοόσο ήμουν ερωτευμένος κάποτε, δεν παρέλειπε να μου τονίσει τι φοβερό σεξ έκανε μαζί μου-ποτέ πόσο με σκεφτότανε .. (: .. lol
Στα περι την πίπα, προσυπογράφω.
Αλλά μη φορτώνετε όταν σας υπενθυμίζουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό, ε..;
"Πολλοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα από σεξ. Τί πολλοί, δηλαδή οι περισσότεροι. Μπορεί να βελτιωθούν όμως."
Μπορούν, μωρέ..; Για να παραφράσω τον Πλάτωνα και τα "περί διδακτής αρετής", η ταπεινή εμπειρία μου [από το γυναικείο φύλο] λέει πως ΑΜΑ δεν υπάρχει λίγο natural talent, την κάτσαμε τη βάρκα.. (:
"Οι παρτούζες δεν λένε.Πολύ κακό για το τίποτε."
Δεν είναι κι έτσι. Πρώτον τροφοδοτούνε τη φαντασίωση και δεύτερο-στη χειρότερη, βγάζουνε τρελλό γέλιο. Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα.. lol
"Το Madame Figaro είναι το πιο καλό γυναικείο περιοδικό και πρέπει να ρίχνεις καμια ματιά στα αντρικά περιδικά lifestyle για να καταλαβαίνεις που διαβάζουν τις μαλακίες που τους σφηνώνονται στο κεφάλι."
Επαυξάνω κορίτσια! Εξαιρετική προτροπή.
Ειδικά για εκείνες τις "μαλακίες που τους καρφώνονται στο κεφάλι".. ;-))

Ιουνίου 28, 2006 10:48 π.μ.  
Blogger Porfiry Petrovich said...

Γυναίκα που δεν κάνει τον άντρα της να ουρλιάζει στο κρεβάτι, αργά ή γρήγορα θα τον χάσει. Μην μπλέκεις με παντρεμένες ή χωρισμένες με παιδία. Η φάση των φακ μπάντις δε δουλεύει αν είσαι αισθηματίας άντρας. Και μάθε να σου αρέσει ο εαυτός σου. Καλά τα κλαψουρίσματα που και που αλλα αν το παραγαμήσεις ούτε την παλάμη σου δε θα καταφέρνεις.

Ιουνίου 28, 2006 4:38 μ.μ.  
Blogger Porfiry Petrovich said...

Επίσης. Να έχεις οπωσδήποτε κάποια κουβέντα σε περίπτωση που είσαι μόνος με κάποια γυναίκα. Πχ. "το ήξερες πως οι Ρωμαίοι έπλεναν τα δόντια τους με τα ούρα τους; Μάλιστα, είναι αποδεδειγμένο πως έτσι είχαν και κάτασπρα δόντια λόγω της αμμωνίας." Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες δε γουστάρουν άντρες που ξέρουν μόνο από μπάλλα και γκόμενες. Γουστάρουν το μυστήριο και το περίεργο χιούμορ. Και όσες δεν το γουστάρουν κακώς δεν το γουστάρουν.

Ιουνίου 28, 2006 4:46 μ.μ.  
Blogger Giramondo said...

Χωρίς σχόλια...πολύ καλό!!!

φιλιά

Ιουνίου 28, 2006 7:38 μ.μ.  
Blogger Ελένη said...

Λοιπόν θα απαντήσω απαλά γιατί το μπλογκ το διαβάζουν εκτός από χιουμορίστες και υπερτασικοί. :-)

Λιάκι, εγώ μέχρι τα 28 βαριόμουν ή μάλλον το πιο εξαιρετικό που μου συνέβαινε ήταν οι σπουδές μου, τα ταξείδια που έκανα και που δούλευα. Μετά τα 28 άρχισαν τα καλά τα κόλπα. Αν έχω την υγεία μου, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα αφεθώ να πέσω από το δέντρο μετά τα 65.

Έχω ακόμη να πηδήξω πολύ κόσμο. ;-)

Suigenerisav αν και είσαι ειλικρινής βρε κουτό, πρέπει να πάρεις μια ανάσα για να κάνεις την υπέρβαση.

Σε αυτή τη ζωή αν ο άλλος θέλει να βγάλει τα μάτια του θα το κάνει ακόμη και αν τον έχεις στο κλουβί.Πρέπει να βρεις τη δυναμη και να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μη τρέχει μούσμουλο.

Είδα (γνωστό) φίλο μου και ένδοξο fuck buddy πέρσυ το χειμώνα λιώμα για ένα 22χρονο τσόλι που τον κεράτωνε, λέει. Αυτά μου τα έλεγε στο κρεβατι αλλά το σεξ με φίλους δεν πιάνει για κεράτωμα. :-)

Λοιπόν καθόταν ένας ευφυής, ευφυέστατος και επιτυχημένος άνθρωπος ( αν και θα του το κλείσω εγώ το μαγαζάκι του για να τον εξαναγκάσω να συνεργαστούμε) και χτυπιόταν γιατί η Σουλίτσα πήγαινε με αλλους 10. Γιατί να ασχολείται; ΓΙΑΤΙ; Αφού μου είχε κολλήσει τη φρίκη που είχε χτυπήσει και καθόμουν και εγώ να βρίζω τη Σουλίτσα επειδή στεναχωρούσε το φίλο μου.

Όταν αναφέρομαι στο χρόνο, αναφέρομαι στην τεκνοποίηση. Δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε παιδιά. Να χτυπήσουμε φρίκη ή να νιώσουμε ατελείς; Τσου ρε. Σήμερα το βράδι έβλεπα τηλεόραση για το παιδάκι που χαροπαλεύει στο Παίδων και σκεφτόμουν πως μερικοί δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά αλλά η ευφυής ελληνική πολιτεία προτιμάει να έχει γεμάτα ιδρύματα αντί να διευκολύνει τις υιοθεσίες για ανύπαντρους γονείς ακόμη και ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Suigenerisav εσύ παραπονιόσουν ότι παίρνεις κιλά πίνοντας ποτά με γυναίκες που δεν ξέρουν τί θέλουν. Λοιπόν με γυναίκες που ξέρουν τί θέλουν δεν θα έπαιρνες κιλά αλλά θα έπαιρνε ηρεμιστικά. Λέμε τώρα. Μπιλίβ μι.

Περί πίπας. Συγκρατήθηκα και δεν εξέφρασα την άποψή μου ότι οι περισσότεροι άντρες είστε δυο πίπες υπόθεση, άντε τρεις οι πιο ψαγμένοι,να πω τέσσερις επειδή είναι 2 τα ξημερώματα; Να το πω. Ντροπή μου, το ξέρω αλλά αφού είστε, εγώ φταίω;;;;

Περί παρτούζας. Συμφωνώ. Βασικώς έχουν πλάκα αν είσαι 25, μεθυσμένος και σε ξένη χώρα. Είναι θλίψη όταν στα 36, κύκλοι διαφημιστών σε μια κλειστή πόλη όπως η Αθήνα, σε καλουν σε τέτοια πάρτυ που πρέπει να χτυπήσουν καμια μυτιά για να λειτουργήσουν. Καλύτερα να κάθομαι σπίτι μου να γράφω στα μπλογκ.Πάντως έχουν πλάκα τα υπαρξιακά υπό το κράτος του hangover όταν κοιτάς με απορία το 5 νούμερα μικρότερο σουτιέν που βρήκες στο σπίτι σου...

Πώς το έλεγε ο πρωταγωνιστής στην Τρέλλα του Γεωργίου του Β', δηλαδή ο ίδιος ο Γεώργιος ο Β;

"Αν έχει γίνει μεταξύ μας κάτι που θα έπρεπε να ξεχαστεί, θα θελα να το θυμάμαι" ;-)

Ιουνίου 29, 2006 2:32 π.μ.  
Blogger Ελένη said...

Πορφύριε που έχετε χαθεί εσείς; Συμφωνώ με τα λεγόμενα ειδικά στα περί χιούμορ. Είναι καρατσεκαρισμένο. Το χιούμορ ειναι το ισχυρότερο αφροδισιακό.

Άγρυπνε, καλώς ήρθατε στα μπλογκ.

Ιουνίου 29, 2006 2:40 π.μ.  
Blogger Porfiry Petrovich said...

Εγώ καλά είμαι, ευχαριστώ πολύ, αν και δεν τους μπορώ τους πλη8υντικούς, με κάνουν να νοιώθω άσχημα που γράφω γυμνός.

Έλεγα να γράψω δυο πραγματάκια πάνω στο δοκίμιό σου στον Pablo Miralles αλλά τελικά δεν το έκανα και το έχω μετανοιώσει να σου πω την αλήθεια!

Ιουνίου 29, 2006 5:09 π.μ.  
Blogger ΣΚΙΑΣ ΟΝΑΡ said...

[...] Ναι, χρειάζεται και πουτανιά και δεν είναι υποτιμητικό να τους κολλήσεις το βυζί στα μούτρα αν χρειαστεί. [...] Στο ελεύθερο επάγγελμα πρέπει να είσαι killer και Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μη βάλεις ΠΟΤΕ τα κλάμματα μπροστά σε άντρα. Μα ΠΟΤΕ. [...] [κλπ κλπ κλπ]

Αμάν, αφήστε το μαστίγιο. Ο κτηνώδης καπιταλισμός σάς έριξε στο ελευθέριο επάγγελμα, αλλά εγώ νομίζω ότι κατά βάθος είστε μία καλή, τρυφερή και γλυκειά ύπαρξη, φτιαγμένη για να παίζει με γλυκούλια ροζ i-σκυλάκια και χαριτωμένα χνουδωτά αρκουδάκια.

Ιουνίου 29, 2006 5:07 μ.μ.  
Blogger daisyunlimited said...

Eλένη γλυκειά μου, συμφωνώ με τον σκιας οναρ. Ολα καλα, αλλα δεν θα γίνουμε και μπιτσες ανευ λόγου για να χαίρεται ο Ψιψινάκης! Μαχητικές εκεί που πρέπει, ναι. Και να χαρείς, χαλάρωσε λίγο στο θέμα του λαιφ σταιλ, ώριμη κοπέλα είσαι, μορφωμένη κάργα, μην επιτρέπεις να τυποποιείς τα όνειρά σου. Λίγο απόλυτη είσαι ακόμη. Τα φιλιά μου και λιγο doucement! Mουτς.

Ιουνίου 30, 2006 11:06 μ.μ.  
Blogger daisyunlimited said...

Eλένη γλυκειά μου, συμφωνώ με τον σκιας οναρ. Ολα καλα, αλλα δεν θα γίνουμε και μπιτσες ανευ λόγου για να χαίρεται ο Ψιψινάκης! Μαχητικές εκεί που πρέπει, ναι. Και να χαρείς, χαλάρωσε λίγο στο θέμα του λαιφ σταιλ, ώριμη κοπέλα είσαι, μορφωμένη κάργα, μην επιτρέπεις να τυποποιείς τα όνειρά σου. Λίγο απόλυτη είσαι ακόμη. Τα φιλιά μου και λιγο doucement! Mουτς.

Ιουνίου 30, 2006 11:06 μ.μ.  
Blogger Ελένη said...

Νταιζουλίιιιινι. Τί είναι αυτά που γράφεις, βρε κουτό. Άσε τον Σκιά, τα γράφει αυτά μ'ενα σαρδόνιο χαμόγελο στα χείλη, τον ξέρουμε τον κύριο Σκιά, δα.

Ποιος είπε ότι δεν μου αρέσουν τα ροζ λούτρινα αρκουδάκια και οι αγάπες και τα λουλούδια. Μου αρέσουν πολύ αλλά όταν είμαι με κάποιον που μου αρέσει πραγματικά. Δεν βρίσκουμε όμως κάθε μέρα ανθρώπους που μας αρέσουν πραγματικά. Μέχρι τότε τί θα κάνουμε, θα αρνηθούμε στον εαυτό μας το σεξ;

Δεν βλέπεις τί κακό προκαλεί η αγαμία δεξιά-αριστερά ειδικά στις γυναίκες; Δεν έχεις παρατηρήσει κάτι έξαλλες με το μάτι γυρισμένο ανάποδα, έτοιμες να σου πετάξουν την κακία; Από την αγαμία είναι Νταιζουλίνι μου και να το πω με τον τρόπο του κύριου Σκιά ( μπερδεγουαίυ : Αχ κύριε Σκιά μου, τί ωραία τα λέτε! Σας το είπα; Δεν σας το είπα;Παράληψις!) είναι η έλλειψη θωπείας. Αν δεν νιώθεις κάποιον στο πετσί σου--στην κυριολεξία-- να σε καταχεριάζει και ν'αγαλλιάζει η ψυχούλα του, να λιώνει από την καύλ... ε... εννοώ από τον ίμερο, μαραίνεσαι, Νταιζουλίνι άνευ ορίων και τιγκάρει το μάτι στην κακία. Γιαυτό κυκλοφορούν γύρω μας τόσοι επικίνδυνοι άνθρωποι...Αχάϊδευτοι και αφίλητοι είναι.

Τώρα για το lifestyle εξαρτάται σε τί κυκλώματα κυκλοφορείς και τί δουλειά κάνεις γιατί το lifestyle πολλοί το έχουν μέσα στην κατηγόρια αλλά όλοι το γνωρίζουν.

Εγώ, άμα λάχει, κυκλοφορώ και με μπλουζάκι του Τσε και ρώτα 300 μπλογκερς αν λέω ψέμματα! ;-)

Ιουλίου 01, 2006 1:06 π.μ.  
Blogger Epicuros said...

'Ολοι εσείς οι νέοι όμορφα τα λέτε. θα θέλατε, όμως, να διαβάσετε και τι λέει κάποιο ωριμούτσικο (κατά το "κουτούστσικο") αρσενικό που, παρά το "ώριμον" εξακολουθεί να ενδιαφέρεται (και μάλιστα λίαν) για το ...υπέροχο (σας σκότωσα, ε;) Φύλο;

Ανακεφαλαιώνω: (το τύπωσα το ποστάκι της Ελένης γιατί αν υπάρχει και αρχόμενο Alz. θα μου ξέφευγαν αρκετά)...

* Μόρφωση: Φέρτε μου μορφωμένες... Πολλές! Εξαιρετικά σημαντικό. Βέβαια πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της ανισόρροπης μόρφωσης οπότε μπορεί να τον κάνεις να σε βλέπει από χαμηλότερα και αυτό μπορεί να είναι μοιραίο για την (όποια) σχέση!

* Οικονομική ανεξαρτησία: Εξαιρετικά σημαντικό να μην εξαρτάσαι οικονομικά αλλιώς κρεμιέσαι από τα ούμπαλα του πρώτου μαλάκα που σε στηρίζει! Αλλά μην το παρακάνετε κι όλας! Μην γίνει το χρήμα ο θεός σας, γιατί θα γίνετε ντεκαβλέ (είδατε, χρησιμοποιώ τους όρους της οικοδέσποινας ...).

* ΝΑΙ στη γλωσσομάθεια. Γιατί σου ανοίγει ορίζοντες. 'Οχι για να διαβάζεις τα ξένα περιοδικά μόδας (μπορεί κάποιες να σε παρανοήσουν, κυρία Ελένη...).

* Savoir Vivre ναι αλλά προσοχή στις υπερβολές και υποκρισίες. Η λογική και το μέτρο είναι ο πιο καλός μπούσουλας...

* Ο έρωτας που περνάει από το στομάχι μπορεί να το κάνει μέχρι και ...πλατεία από τα πολλά περάσματα! 'Ασε που μπορεί να προσθέσει και κιλά και να επηρεάσει την ...γεωμετρία των συνευρέσεων (με τι τακτ τα λέω, ο μπαγάσας!).

* Ευτυχώς και ερωτεύεστε πάνω από μιά φορά αλλιώς θα είμαστε σαν τους προγόνους μας: Θα μας κολλάγατε δια βίου και αυτό θα ήταν άκρως ανιαρό!

* "Fuck buddies". TO ιδανικό σχήμα! Το έζησα μιά ζωή... Αν έκανα 3-4 "σχέσεις" είναι ζήτημα. Αλλά Fuck buddy υπήρξα σε μόνιμη βάση και ήταν πάντα υπέροχη κατάσταση! Και για εκείνες και για μένα! Το συνιστώ σε όλους/ες.

* Για τη χαμηλή αυτοεκτίμηση συχνά φταίτε κι εσείς, κυρίες! Οι χυλόπιτες δεν είναι ό,τι καλλίτερο για να σου φτιάξουν την εικόνα του εαυτού σου! Κι όταν οι χυλόπιτες ακολουθούνται κι από πολυποίκιλα σχόλια στις κολλητές σας, που στο τέλος, νομοτελειακά, φθάνουν σε μας, άντε να φτιάξεις έτσι self esteem!

* Για τους παντρεμένους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθ' όσον ουδέποτε επεδόθην στο σπορ! Για τις παντρεμένες τι να πω: Τις καημένες...! Συνήθως στερημένες. Από κάθε άποψη. Κρίμα να υπάρχουν παντρεμένοι και παντρεμένες. Ακυρώνουν τη χαρά της ζωής!

* Τα παιδιά! Τα απέφυγα. Δεν ξέρω αν πρέπει να διαιωνιστεί το είδος (δεν άφησε και πολύ καλή γεύση, στον πλανήτη, από την ύπαρξή του) αλλά αν τα κάνετε δώστε τους αυτό που πρέπει. Είναι θυσία τα παιδιά. (Κι εμένα δεν μου άρεσαν οι θυσίες!)

* «Με θέλει μόνο για το σεξ» Δεν μου έχει τύχει ακριβώς έτσι (ίσως μιά περίπτωση που θυμάμαι να ήταν) αλλά δεν θα με χάλαγε. Συνήθως με θέλάνε για σύζυγο (τι μου έβρισκαν δεν το κατάλαβα. Μάλλον ξεγέλαγα...) κι αυτό με εκνεύριζε αφάνταστα! Λέω ΝΑΙ αβίαστα σ’ αυτό το μοντέλο!

* ΝΑΙ, μεγάλο ΝΑΙ, στο χιούμορ! Δεν είμαι ο πρώτος χιουμορίστας αλλά το εκτιμώ αφάνταστα. ¨Εχω (νομίζω...) την αίσθηση και εκτιμώ την ύπαρξή της στις γυναίκες. Και να ξεχωρίσουμε το χιούμορ από την πλάκα, ε; Καμία σχέση!

* Για το κομμωτήριο δεν με απασχολεί, αλλά αφού στο πρώτο κύλισμα στο κρεβάτι (και όχι αναγκαστικά εκεί...) τα μαλλιά σας θα γίνουν όπως της τρελής, γιατί να πληρώσετε μιά μικρή περιουσία σε διάφορα ξενόηχα αντρικά ονόματα; ‘Η μήπως σκοπεύετε να μας λέτε: ?don’t touch my hair? όπως μου έλεγε μιά παρανοϊκή Αμερικάνα (έχει πολλές τέτοιες η υπερδύναμη...) όταν πήγα να της κάνω δυνατό μασάζ στο τριχωτό! (Α, ναι, αρνιόταν να ξαπλώσει για να μην χαλάσουν τα μαλλιά της και το κάναμε σχεδόν μόνο doggie style)

* Για τους άντρες πριν τα 30; Ε, κανονικά θα έπρεπε να τους μισώ αλλά είμαι ...μεγαλόψυχος! Με παρηγορεί το ότι «δεν έχουν πείρα» κι έτσι μερικές από σας ξεπέφτουν σε μας με τη γνώση, την πείρα, την ωριμότητα (τρομάρα μας! Πότε ωριμάζουμε εμείς;). Από που νομίζετε ότι βγήκε το: «έλα στο θείο»;

* Οι παρτούζες! Μεγάλο το κεφάλαιο που δεν εξαντλείται έτσι, με δυό αφορισμούς! Γενικά, όμως, εξαρτάται από ένα πλήθος παραμέτρους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ θείας εμπειρίας και παρατράγουδου. Το γέλιο (μόνο) είναι κάπου στη μέση αν και είναι απαραίτητο σε κάθε μορφή ερωτικής προσέγγισης. Περισσότερες πληροφορίες από e-mail, παρακαλώ, γιατί διαβάζουν (ενδεχομένως) και παιδιά, κληρικοί, ηθικολόγοι, στενόμυαλοι, Λουκάδες, Χριστόδουλοι κλπ. (το ΕΣΡ δεν μας πιάνει...).

* Για λεφτάδες δεν ξέρω. Δεν είμαι απ’ αυτούς (όχι πως δεν θα το ήθελα αλλά δεν....). Προσοχή μόνο στην ...εξάρτηση! Συχνά είναι σαν την πρέζα αν συνηθίσεις στη «μεγάλη ζωή»!

* Τους designers τους αντιπαθώ από κούνια (οι φασκιές μου δεν ήταν designer’s και ζήλευα...). Κι αυτό όχι γιατί δεν παραδέχομαι ότι φτιάχνουν ποιότητα. Αλλά το να πληρώνεις την ποιότητα τόοοοοοοοοοοοσο ακριβά το βρίσκω ελαφρώς ανήθικο! Απόψεις, ε;

Ζητώ συγνώμη για το ...σεντόνι αλλά όταν έχω άποψη θα την γράψω!

Ιουλίου 01, 2006 10:24 π.μ.  
Blogger Epicuros said...

Συμπλήρωμα: Πώς μου ξέφυγε η πίπα! Μεγαααααάλη τέχνη! (Προσοχή στα δόντια σας κυρίες! Μην κυτάτε που οι καπνιστές δαγκώνουν τις πίπες. Εσείς ποτέ μην το κάνετε!). Μπορεί να σε σκλαβώσει η καλή πίπα. δεν ξέρετε (οι περισσότερες) τη δύναμή της. Πάρτε εντατικά μαθήματα!

Ιουλίου 01, 2006 10:29 π.μ.  
Blogger Loucretia said...

Ελενη, εξαιρετικο κειμενο! Σε ολα προσυπογραφω, ακομα και στην αναφορα σου στους παντρεμενους με τους οποιους με πιανει εντονη αλλεργια και δεν χαλαλιζω ουτε δευτερολεπτο απο τη ζωη μου, ουτε καν για να τους τρεξω ;-)

Ιουλίου 03, 2006 6:27 μ.μ.  
Anonymous kaltsovrako said...

Τί ήθελα και το διάβασα ο μλκς!
Νιώθω πως έχω φάει 2 μέρες ξύλο.

;)

Ιουλίου 04, 2006 1:45 π.μ.  
Blogger An-Lu said...

Σωστή σε βρίσκω συν-γοργόνα μου!

Ιουλίου 05, 2006 1:54 μ.μ.  
Blogger MåvяiÐåliå said...

Θεά!

Ιουλίου 05, 2006 5:51 μ.μ.  
Blogger Mantalena Parianos said...

"Οι σωστοί fuck buddies είναι επένδυση. Αν μη τί άλλο αποτελούν ένα καλό κίνητρο να αποτριχώνεις συστηματικά τα πόδια σου"

Είσαι θεά! Τι ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ είναι αυτό! Εύγε...

Ιουλίου 12, 2006 8:36 μ.μ.  
Anonymous Nemesis team said...

Καλησπέρα maneater(πφ!)Ελένη.Συμπαθητικό το blogάκι,το διαβάζουμε καιρό.Καλές δουλειές,τώρα που ανοίξανε κιόλας...(!)

Ιουλίου 12, 2006 8:56 μ.μ.  
Blogger yannis said...

Μα καλά , υπάρχουν τέτοιες γυναίκες;
Και δεν έχει βρεθεί κάποιος να σε αιχμαλωτίσει;

Ιουλίου 24, 2006 11:37 μ.μ.  
Blogger BeeHappy said...

Μετά τα 30 να δεις..........
Σου εύχομαι να ζήσεις την επίγευση της εμπειρίας.

Ιουλίου 27, 2006 3:24 μ.μ.  
Blogger gelial said...

«...Τους γκόμενούς μας πρέπει να τους σεβόμαστε αυτό είναι βασικό...»

μεγάλη κουβέντα είπες ! όχι, σοβαρά μιλάω !
γενικά να αγιάσει το στόμα σου

Ιουλίου 29, 2006 6:44 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

hi people,this is a simple test
sorry sex video
zzz

Μαρτίου 20, 2007 4:17 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...busstopwhores.com
watchersweb.com
agcw.com
sunporno.com
boysfirsttime.com
rawpussy.com
lezbomovies.com
bdsmvideos.net
bigassadventure.com
smut-house.com

Μαρτίου 29, 2007 7:09 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

free mature porn video
hot lesbian video
free girl girl sleeping video
anna nicole sex smith video
video porn de michelle vieth gratis
free arabic sex video
amateur sex video

Απριλίου 01, 2007 11:28 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

free lesbian strap on video
badassteens.com
amateur sex video
xxxproposal.com
fistinglessons.com
hot lesbian sex video free
naughty.com

Απριλίου 02, 2007 8:46 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...
matureΑπριλίου 02, 2007 4:42 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

pussy teen
dream kelly
blonde teen
dream kelly
nude teen young
fuck teen
alison angel
redhead teen
pic teen
teen voyeur
sweet krissy
sex teen young
magazine seventeen
cool hair style teen
free picture sex teen

Απριλίου 03, 2007 5:55 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Alexis Taylor
Julia Bond
Vicki J
Holly Body
Anita Dulce
Jackie Moore
Anna Nova
Kelly Tyler
Daisy Marie
Julie Silver
Leah Love
Aurora Snow
Gabriella Banks
Jenna Haze
Ava Ramon

Απριλίου 04, 2007 9:09 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

scoyote-com.blogspot.com/>chicascoyote.com

Απριλίου 05, 2007 11:27 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...


cos-com.blogspot.com/>hairypinktacos

Απριλίου 07, 2007 10:32 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...


ogspot.com/>ixiixi.com

Απριλίου 09, 2007 4:17 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

What a great site »

Απριλίου 24, 2007 7:42 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Got Pope, Need No Bart charliepatseas@yahoo.com Flushing NY

The Holy Father gone to Turkey to redeem and consecrate the Greeks,
so don't need no more soviet temples. Don't need no gyro blimpie Bart
when got a regular Pope without the diner attitude. My pop kept
hitting momma with a skillet on the head. Friends ended up in the
hospital after their pop beat them. Pops got drunk and ruined my
first car. Killed two cats and a dog, thrown out the window.
Neighbor drowned the canaries in ouzo, lit, ate them. Ma overdid
whip so she could give less pie. All our stuff came pilfered, with
logos. Greeks overcook all meat so no one knows is bad. Another
banned tenants flushing toilet paper. Waiters inpune sanitation
because "dirty is natural and healthy." Priests just answered "behave,
respect, tradition!" Now priest comes "no intercommunion!" Where was
he when we needed him to protect us from our crazy parents? Don't
sell me "educated Greeks" because we know all them Trojan Horse
cheated on the exams. Besides it's just TV repair school. Remember
all those jailed old disco Greeks, tax cheats to "protest" Jerome Ford
stopping the Trojan Horse in Chyprious? We can't get good jobs
because no one trusts Greeks, because of Trojan Horse. They always
faked reading Greek. That's why we borrowed regular Catholic books
instead of read Greek. Sure, we sacrifice to Greek myths three times
a year to please yiayia, and she's nun the wiser when we go to regular
Catholic Mass on Sundays when she bummed from bouzaki dances. Ain't
need no more Bart, just the regular Pope. That's why we all married
regular Catholic when we grew up. So they can trust us.

Απριλίου 24, 2007 7:33 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

www.arelis.gr
εριεχει το ερωτονομικον
με σκηνες σεξ ολων των ειδων και γουστων

Απριλίου 07, 2008 6:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home